Bildiriler
- SOSİS ÜRETİMİNDE BALIK ETİNİN KULLANIM OLANAKLARI24.01.2020 - 24.01.2020Özet bildiriUluslararasıTürkçe6th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING & NATURAL SCIENCESYILMAZ MAHİR SERDAR, GÖÇER MUSTAFAhttps://www.ispecinstitute.org/_files/ugd/614b1f_559e8a44765e46619cd35a2c637bc0ce.pdfBALIK PROTEİN TOZUNUN EKMEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI17.04.2019 - 17.04.2019Özet bildiriUlusalTürkçeAdıyaman Üniversitesi (ADYÜ) 6. Bilim, Kültür ve Sanat SempozyumuYILMAZ MAHİR SERDARDiyet Lifi ve Tahıl Ürünlerinde Kullanımının Değerlendirilmesi17.04.2019 - 17.04.2019Özet bildiriUlusalTürkçeAdıyaman Üniversitesi (ADYÜ) 6. Bilim, Kültür ve Sanat SempozyumuYILMAZ MAHİR SERDAR
Kitaplar
- Some Novel Applications in the Food Industry2023Bilimsel KitapUluslararasıTÜRKİYEİngilizceSerüven YayıneviYILMAZ MAHİR SERDAR
Makaleler
- Balık Etinin Sosis Üretiminde Kullanımı1.2024HakemliDerleme MakaleUlusalTürkçeADYUTAYAM2667-4092YILMAZ MAHİR SERDAR,GÖÇER MUSTAFAhttps://dergipark.org.tr/tr/pub/adyutayam/issue/85504/1486287Diyet Lifleri: Tanımı, Türleri ve Gıda Endüstrisinde Kullanımları1.2024HakemliDerleme MakaleUlusalTürkçeOsmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi2687-3729YILMAZ MAHİR SERDARhttps://dergipark.org.tr/tr/pub/okufbed/issue/83581/1277961Firik Üretim Teknikleri ve Fonksiyonel Özellikleri8.2020HakemliÖzgün MakaleUlusalTürkçeHarran Üniversitesi Mühendislik Dergisi2528-8733YILMAZ MAHİR SERDAR,YILDIRIM ALİGIDA SEKTÖRÜ İÇİN ALTERNATİF BİR TAHIL OLARAK FONİONUN (Digitaria Spp.) ÖZELLİKLERİ1.2023HakemliDerleme MakaleUlusalTürkçeADYUTAYAM2667-4092YILMAZ MAHİR SERDARhttps://dergipark.org.tr/tr/pub/adyutayam/issue/82412/1360023Balık Protein Tozunun Ekmek Üretiminde Kullanımı6.2019HakemliDerleme MakaleUlusalTürkçeADYUTAYAM2667-4092YILMAZ MAHİR SERDARhttp://www.adyutayam.com/7_2.3.BalC4B1k.pdfEkmeklik Un Kalite Parametreleri Arasındaki İlişkiler6.2019HakemliÖzgün MakaleUlusalTürkçeADYUTAYAM2667-4092YILMAZ MAHİR SERDAR,MERAL RACİYEhttps://dergipark.org.tr/tr/pub/adyutayam/issue/61046/906425Gıda Ürünlerinin İşlenme Seviyelerine Göre Sınıflandırılması: NOVA Sistemi ve Ultra İşlenmiş Gıdaların İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri12.2023HakemliDerleme MakaleUlusalTürkçeRecep Tayyip Erdogan Universitesi2687-2315YILMAZ MAHİR SERDAR