İşlem Yapılıyor.
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Akademik Bilgi Yönetim Sistemi
Mahir Serdar YILMAZ
Öğretim Görevlisi

Bildiriler

  • SOSİS ÜRETİMİNDE BALIK ETİNİN KULLANIM OLANAKLARI
    24.01.2020 - 24.01.2020
    Özet bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    6th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING & NATURAL SCIENCES
    YILMAZ MAHİR SERDAR, GÖÇER MUSTAFA
  • BALIK PROTEİN TOZUNUN EKMEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
    17.04.2019 - 17.04.2019
    Özet bildiri
    Ulusal
    Türkçe
    Adıyaman Üniversitesi (ADYÜ) 6. Bilim, Kültür ve Sanat Sempozyumu
    YILMAZ MAHİR SERDAR
  • Diyet Lifi ve Tahıl Ürünlerinde Kullanımının Değerlendirilmesi
    17.04.2019 - 17.04.2019
    Özet bildiri
    Ulusal
    Türkçe
    Adıyaman Üniversitesi (ADYÜ) 6. Bilim, Kültür ve Sanat Sempozyumu
    YILMAZ MAHİR SERDAR

Kitaplar

  • Some Novel Applications in the Food Industry
    2023
    Bilimsel Kitap
    Uluslararası
    TÜRKİYE
    İngilizce
    Serüven Yayınevi
    YILMAZ MAHİR SERDAR

Makaleler


Oluşturulma03 Aralık 2016 16:45
Görüntülenme263