Bildiriler
- Determination of The Phytochemical Properti es of Mulberry (Morus Spp.) Seed Oil and Its Usage Potential In The Food Industry And Human Health18.09.2024 - 18.09.2024Tam metin bildiriUluslararasıİngilizceVI. INTERNATIONAL AGRICULTURAL, BIOLOGICAL & LIFE SCIENCE CONFERENCE (AGBIOL 2024)OĞUZ HALİL İBRAHİM,EREN KARAHAN LEYLAhttps://agbiol.org/Phytochemical properties and applications of fi g seeds in the food industry: Nutritional value, Health benefits, and commercial potential18.09.2024 - 18.09.2024Tam metin bildiriUluslararasıİngilizceVI. INTERNATIONAL AGRICULTURAL, BIOLOGICAL & LIFE SCIENCE CONFERENCE (AGBIOL 2024)EREN KARAHAN LEYLA,OĞUZ HALİL İBRAHİMhttps://agbiol.org/Composite Edible Films And Their Features02.05.2018 - 02.05.2018Özet bildiriUluslararasıİngilizceIV International Conference on Engineering and Natural Sciences (ICENS)ÇELİKEL ASLI,AKIN MUTLU BUKET,AKIN MUSA SERDAR,GÖNCÜ BÜŞRA,EREN KARAHAN LEYLADetermination of Viable Bacterial Counts and Acetaldehyde Contents in Bioyogurt Produced By Using Lactobacillus Acidophilus and Lactobacillus Casei at Different Inoculum Rates02.05.2018 - 02.05.2018Özet bildiriUluslararasıİngilizceIV International Conference on Engineering and Natural Sciences (ICENS)AKIN MUSA SERDAR,GÖNCÜ BÜŞRA,ÇELİKEL ASLI,EREN KARAHAN LEYLA,AKIN MUTLU BUKETPeyniraltı Suyunun Ekmekte Kullanımı15.11.2012 - 15.11.2012Özet bildiriUluslararasıTürkçeSüt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar SempozyumuKARAHAN ALİ MÜCAHİT,KÖTEN MEHMET,EREN KARAHAN LEYLASÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNE FONKSİYONEL ÖZELLİKKAZANDIRMA YÖNTEMLERİ24.01.2020 - 24.01.2020Özet bildiriUluslararasıTürkçe6th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING NATURAL SCIENCESEREN KARAHAN LEYLA,KARAHAN ALİ MÜCAHİThttps://0fd5ed75-deb3-4876-8f15-6a9664de496d.filesusr.com/ugd/614b1f_559e8a44765e46619cd35a2c637bc0ce.pdfKinoa Sütü Üretim Teknolojisi ve Kullanım Alanı06.09.2019 - 06.09.2019Tam metin bildiriUluslararasıTürkçeI. ULUSLARARASI MULTİDİSİPLİNER ÇALIŞMALAR ve ARAŞTIRMALAR KONGRESİDÖLEK EKİNCİ PELİN,EREN KARAHAN LEYLA,KARAHAN ALİ MÜCAHİThttps://drive.google.com/file/d/1Z5k1trSy9JKBhoZT4kdqhjOMV9zf8C-p/viewAdıyaman Pekmezinin Bazı Özellikleri29.11.2019 - 29.11.2019Özet bildiriUluslararasıİngilizce1. ULUSLARARASI GAP GIDA, TARIM VE VETERİNER BİLİMLERİ KONGRESİEREN KARAHAN LEYLA,dursun betül anber,KARAHAN ALİ MÜCAHİThttps://214371a4-52b9-4cbc-86d2-f78c0a4d44d5.filesusr.com/ugd/614b1f_d666d2c915004d868b24f4e52299c813.pdfKİNOA UNU İLAVESİNİN KEFİRİN BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ29.11.2019 - 29.11.2019Özet bildiriUluslararasıTürkçe1. ULUSLARARASI GAP GIDA, TARIM VE VETERİNERBİLİMLERİ KONGRESİEREN KARAHAN LEYLA,demiralp ilker,KARAHAN ALİ MÜCAHİThttps://214371a4-52b9-4cbc-86d2-f78c0a4d44d5.filesusr.com/ugd/614b1f_d666d2c915004d868b24f4e52299c813.pdfİnvestigation of chemical textural and microbiological quality of yoghurts marketed in batman province01.10.2015 - 01.10.2015Özet bildiriUluslararasıİngilizceThe 3rd İnternational Symposium on Traditional Foods From Adriatic to CaucasusEREN KARAHAN LEYLA,AKIN MUSA SERDAR,AKIN MUTLU BUKET,KARAHAN ALİ MÜCAHİThttp://traditionalfoods2015.nku.edu.tr/Tarhananın Besinsel Önemi ve FonksiyonelBileşenlerce Zenginleştirilmesi08.11.2018 - 08.11.2018Tam metin bildiriUluslararasıTürkçe6. Uluslararası GAP Mühendislik KongresiKÖTEN MEHMET,KARAHAN ALİ MÜCAHİT,EREN KARAHAN LEYLA,YAZMAN MEHMET METİNKinoanın Süt Ürünlerinde Kullanımı08.11.2018 - 08.11.2018Tam metin bildiriUluslararasıTürkçe6. Uluslararası GAP Mühendislik KongresiEREN KARAHAN LEYLA,KARAHAN ALİ MÜCAHİT,KÖTEN MEHMET,Dölek Ekinci PelinRuşeym ile Zenginleştirmenin Eriştenin Bazı BesinselÖzelliklerine Etkisi08.11.2018 - 08.11.2018Tam metin bildiriUluslararasıTürkçe6. Uluslararası GAP Mühendislik KongresiKÖTEN MEHMET,YAZMAN MEHMET METİN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT,EREN KARAHAN LEYLAKİNOANIN YARIM YAĞLI YOĞURTTA KULLANIM OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI20.04.2019 - 20.04.2019Özet bildiriUluslararasıTürkçe4th International AnatolianAgriculture, Food, Environment andBiology CongressEREN KARAHAN LEYLA,DÖLEK EKİNCİ PELİNhttp://targid.org/resources/Targid_07082019-S.pdfInvestigation of Chemical, Textural and Microbiological Quality of Yoghurts Marketed in Batman Province01.09.2015 - 01.09.2015Özet bildiriUluslararasıİngilizceThe 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”EREN KARAHAN LEYLA,AKIN MUSA SERDAR,AKIN MUTLU BUKET,KARAHAN ALİ MÜCAHİTRuşeym ile Zenginleştirmenin Eriştenin Bazı BesinselÖzelliklerine Etkisi08.11.2018 - 08.11.2018Tam metin bildiriUluslararasıTürkçe6th International GAP Engineering Conference – GAP2018KÖTEN MEHMET,YAZMAN MEHMET METİN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT,EREN KARAHAN LEYLAKinoanın Süt Ürünlerinde Kullanımı08.11.2018 - 08.11.2018Tam metin bildiriUluslararasıTürkçe6th International GAP Engineering Conference – GAP2018EREN KARAHAN LEYLA,KARAHAN ALİ MÜCAHİT,KÖTEN MEHMET,DÖLEK EKİNCİ PELİNhttp://eng.harran.edu.tr/gap2018/wp-content/uploads/GAP2018_Bildiri_KitapciC49Fi28.12.18v2.pdfTarhananın Besinsel Önemi ve Fonksiyonel Bileşenlerce Zenginleştirilmesi08.11.2018 - 08.11.2018Tam metin bildiriUluslararasıTürkçe6th International GAP Engineering Conference – GAP2018KÖTEN MEHMET,KARAHAN ALİ MÜCAHİT,EREN KARAHAN LEYLA,YAZMAN MEHMET METİNhttp://eng.harran.edu.tr/gap2018/wp-content/uploads/GAP2018_Bildiri_KitapciC49Fi28.12.18v2.pdfMardin de Geleneksel Bir Tatlı HAVDEL17.04.2014 - 17.04.2014Tam metin bildiriUlusalTürkçe4. Geleneksel Gıdalar SempozyumuEREN KARAHAN LEYLA,ÇELİK KADİR SERDAR,AKIN MUSA SERDAR,KARAHAN ALİ MÜCAHİTPeyniraltı Suyunun Ekmekte Kullanımı15.11.2012 - 15.11.2012Tam metin bildiriUlusalTürkçeSüt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar SempozyumuKARAHAN ALİ MÜCAHİT,KÖTEN MEHMET,EREN KARAHAN LEYLAEstel Pastası10.05.2012 - 10.05.2012Tam metin bildiriUlusalTürkçe3. Geleneksel Gıdalar SempozyumuEREN KARAHAN LEYLA,KARAHAN ALİ MÜCAHİT,AKIN MUSA SERDAR,AKIN MUTLU BUKETAntioxidant Activity of Adiantum capillus-veneris L.03.07.2018 - 03.07.2018Özet bildiriUluslararasıİngilizceThe 4rd International Symposium on EuroAsian BiodiversityHAŞİMİ NESRİN,EREN KARAHAN LEYLA,DOĞAN MERVEhttp://seab2018.com/bs/downloads/seab2018_AbstractEBook.pdfContamination Sources of Beyşehir Tarhana19.04.2018 - 19.04.2018Özet bildiriUluslararasıİngilizceThe 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”EREN KARAHAN LEYLA,AKIN MUTLU BUKET,AKIN MUSA SERDAR,KARAHAN ALİ MÜCAHİThttp://bhi.nku.edu.tr/basinyonetim/resim/images/editorresimleri/288/files/tffatc2018.pdfThe Effects of Microencapsulated Protease and Lipase into Sodium Alginate on the Physicochemical Properties of Kashar Cheese19.04.2018 - 19.04.2018Özet bildiriUluslararasıİngilizceThe 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”AKIN MUSA SERDAR,EREN KARAHAN LEYLA,GÖNCÜ BÜŞRA,AKIN MUTLU BUKEThttp://bhi.nku.edu.tr/basinyonetim/resim/images/editorresimleri/288/files/tffatc2018.pdfThe Effects of Microencapsulated Protease and Lipase into Sodium Alginate on the TexturalProperties of Kashar Cheese19.04.2018 - 19.04.2018Özet bildiriUluslararasıİngilizceThe 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”AKIN MUTLU BUKET,GÖNCÜ BÜŞRA,EREN KARAHAN LEYLA,AKIN MUSA SERDARhttp://bhi.nku.edu.tr/basinyonetim/resim/images/editorresimleri/288/files/tffatc2018.pdfThe Effects of Microencapsulated Protease and Lipase into Sodium Alginate on the Physicochemicaland the Organoleptical Properties of Kashar Cheese19.04.2018 - 19.04.2018Özet bildiriUluslararasıİngilizceThe 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”AKIN MUSA SERDAR,EREN KARAHAN LEYLA,GÖNCÜ BÜŞRA,AKIN MUTLU BUKEThttp://bhi.nku.edu.tr/basinyonetim/resim/images/editorresimleri/288/files/tffatc2018.pdfTHE EFFECTS OF ENCAPSULATED PROTEASE AND LIPASE INTOGELLAN ON THE PHYSICO-CHEMICAL PROPERTIES OF KASHAR CHEESE02.05.2018 - 02.05.2018Özet bildiriUluslararasıİngilizceIV INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES (ICENS)AKIN MUSA SERDAR,EREN KARAHAN LEYLA,GÖNCÜ BÜŞRA,AKIN MUTLU BUKEThttps://www.icens.eu/sites/default/files/2018_icens_abstract_v1.pdfTRANSGLUTAMINASE TREATMENTS IN CHEESE02.05.2018 - 02.05.2018Özet bildiriUluslararasıİngilizceIV INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES (ICENS)EREN KARAHAN LEYLA,AKIN MUSA SERDAR,AKIN MUTLU BUKEThttps://www.icens.eu/sites/default/files/2018_icens_abstract_v1.pdfPhospholipase Applications in Cheese Production15.05.2017 - 15.05.2017Özet bildiriUluslararasıİngilizceInternational conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia/Turkey)EREN KARAHAN LEYLA,AKIN MUSA SERDARhttp://www.icafofconference.com/Draft_Abstract_Proceeding_Book.pdfContamination Sources of Traditional Küncümot Manufacturing Method01.10.2015 - 01.10.2015Özet bildiriUluslararasıİngilizceThe 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus"EREN KARAHAN LEYLA,AKIN MUTLU BUKEThttp://traditionalfoods2015.nku.edu.tr/Contamination Sources of Traditional Küncümot Manufacturing Method01.10.2015 - 01.10.2015PosterUluslararasıİngilizceThe 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus " Sarajevo – BOSNIA and HERZEGOVINAGÜLTEN ŞENOCAK SORAN,AKIN MUTLU BUKET,EREN KARAHAN LEYLAInvestigation of Chemical Textural and Microbiological Quality of Yoghurts Marketed in Batman Province01.10.2015 - 01.10.2015PosterUluslararasıİngilizceThe 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus " Sarajevo – BOSNIA and HERZEGOVINAEREN KARAHAN LEYLA,AKIN MUSA SERDAR,AKIN MUTLU BUKET,GÜLTEN ŞENOCAK SORAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİTInvestigation of Chemical Textural and Microbiological Quality of Yoghurts Marketed in Batman Province01.10.2015 - 01.10.2015PosterUluslararasıİngilizceThe 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to CaucasusEREN KARAHAN LEYLA,AKIN MUSA SERDAR,AKIN MUTLU BUKET,GÜLTEN ŞENOCAK,KARAHAN ALİ MÜCAHİTBatman da satısa sunulan salamura peynirlerin bazı kimyasal ve teksturel özelliklerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma15.11.2012 - 15.11.2012Özet bildiriUlusalTürkçeSut Endustrisinde Yenilikci Yaklasımlar Sempozyumu,EREN KARAHAN LEYLA,ARSLAN SEHERMardin de Geleneksel Bir Tatlı Havdel17.04.2014 - 17.04.2014PosterUlusalTürkçe4. Geleneksel Gıdalar SempozyumuEREN KARAHAN Leyla, ÇELİK Kadir Serdar, AKIN M. Serdar, KARAHAN Ali MücahitBatman da Satışa Sunulan Salamura Peynirlerin Bazı Kimyasal ve Tekstürel Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine bir Araştırma15.11.2012 - 15.11.2012PosterUlusalTürkçeSüt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar SempozyumuLeyla EREN KARAHAN, Seher ARSLANŞanlıurfa da Yöresel Olarak Yapılan Turşuların Çabuk Yöntemle Karşılaştırılması15.04.2010 - 15.04.2010PosterUluslararasıTürkçe"Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 15-17 Nisan 2010", Tekirdağ.Leyla EREN, İbrahim HAYOĞLU, Fidan DİNÇPeynir Altı Suyunun Ekmekte Kullanımı15.11.2012 - 15.11.2012PosterUlusalTürkçeSüt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar SempozyumuAli Mücahit KARAHAN, Mehmet KÖTEN, LeylaEREN KARAHANEstel Pastası10.05.2012 - 10.05.2012PosterUlusalTürkçe3. Geleneksel Gıdalar SempozyumuLeyla EREN KARAHAN, Ali Mücahit KARAHAN, Musa Serdar AKIN, Mutlu Buket GÜLER AKIN
Hakemlikler
- Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği2017DergiUlusalTÜRKİYETürkçeharran üniversitesi mühendislik dergisi1Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği2017DergiUluslararasıTÜRKİYETürkçeBatman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi2
Kitaplar
- Some Innovative And Sustainable Approaches In Food Production Chain2024Bilimsel KitapUluslararasıTÜRKİYEİngilizceEFE ACADEMYEREN KARAHAN LEYLASome Innovative And Sustainable Approaches In Food Production Chain2024Bilimsel KitapUluslararasıTÜRKİYEİngilizceEFE ACADEMYEREN KARAHAN LEYLA,ÇELİKEL GÜNGÖR ASLITÜRKİYE'NİN GELENEKSEL PEYNİRLERİ ve PEYNİR TURİZMİ POTANSİYELİ2023Bilimsel KitapUluslararasıTÜRKİYETürkçeNOBEL AKADEMİK YAYINCILIKEREN KARAHAN LEYLA, ARSLAN SEHERSOME NOVEL APPLICATIONS IN THE FOOD INDUSTRY2023Bilimsel KitapUluslararasıTÜRKİYEİngilizceSerüvenEREN KARAHAN LEYLA, KÖTEN MEHMETGıda Mühendisliği Alanında Yeni Yaklaşımlar2022Bilimsel KitapUluslararasıTÜRKİYETürkçeİKSAD Publishing HouseEREN KARAHAN LEYLA, KARAHAN ALİ MÜCAHİT, KÖTEN MEHMETGıda Mühendisliği Alanında Yeni Yaklaşımlar2022Bilimsel KitapUluslararasıTÜRKİYETürkçeİKSAD Publishing HouseKÖTEN MEHMET, KARAHAN ALİ MÜCAHİT, EREN KARAHAN LEYLA
Makaleler
- Investigation of Antimicrobial Activities of Extracts of Some Plant Sources Prepared in Different Solvents6.2022HakemliÖzgün MakaleUlusalTürkçeÇukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi2757-9255SANCAR BEŞEN BURCU, EREN KARAHAN LEYLA, PARLAKYİĞİT PINAR, KIRILMIŞ CUMHUR, Erdoğan Sakinehttp://dx.doi.org/10.21605/cukurovaumfd.1146592Production of hydrophilic silicone softener with antibacterial properties and evaluation of its performance on fabrics4.2024HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceThe Journal of the Textile Institute0040-5000SANCAR BEŞEN BURCU, PARLAKYİĞİT PINAR, EREN KARAHAN LEYLA, KIRILMIŞ CUMHUR, ERDOĞAN Sakinehttps://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/00405000.2023.2193379?scroll=top&needAccess=trueTarhananın Besinsel Önemi ve Fonksiyonel Bileşenlerce Zenginleştirilmesi12.2019HakemliDerleme MakaleUlusalTürkçeHarran Üniversitesi Mühendislik Dergisi2528-8733KÖTEN MEHMET, KARAHAN ALİ MÜCAHİT, EREN KARAHAN LEYLA, YAZMAN MEHMET METİNhttp://dergipark.gov.tr/humder/archiveDETERMINATION OF QUALITY PROPERTIES OF TRADITIONAL ADIYAMAN CHEESE PRODUCED FROM SHEEP MILK1.2022HakemliÖzgün MakaleUlusalİngilizceAdıyaman üniversitesi mühendislik bilimleri dergisi2149-0309EREN KARAHAN LEYLA, ÇELİKEL GÜNGÖR ASLI, AKIN MUSA SERDAR, AKIN MUTLU BUKET, CEYLAN HURİYE GÖZDEhttp://dx.doi.org/10.54365/adyumbd.1056919Investigation of Antimicrobial Activities of Extracts of Some Plant Sources Prepared in Different Solvents6.2022HakemliÖzgün MakaleUlusalTürkçeÇukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi2757-9255SANCAR BEŞEN BURCU, EREN KARAHAN LEYLA, PARLAKYİĞİT PINAR, KIRILMIŞ CUMHUR, ERDOĞAN SAKİNEhttp://dx.doi.org/10.21605/cukurovaumfd.1146592DETERMINATION OF QUALITY PROPERTIES OF TRADITIONAL ADIYAMAN CHEESE PRODUCED FROM SHEEP MILK4.2022HakemliÖzgün MakaleUlusalTürkçeAdıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi2149-0309EREN KARAHAN LEYLA, ÇELİKEL GÜNGÖR ASLI, AKIN MUSA SERDAR, AKIN MUTLU BUKET, CEYLAN HURİYE GÖZDEhttps://dergipark.org.tr/tr/pub/adyumbd/issue/69404/1056919Phospholipase Applications in Cheese Production6.2017HakemliDerleme MakaleUluslararasıİngilizceJournal of Food Science and Engineering2159-5828EREN KARAHAN LEYLA,AKIN MUSA SERDARhttp://www.davidpublisher.org/Home/Journal/JFSEBazı Bitki Kaynaklarının Farklı Çözgenlerde Hazırlanan Ekstrelerinin Antimikrobiyal Aktivitesinin Araştırılması6.2022HakemliÖzgün MakaleUlusalTürkçeÇukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi2757-9255SANCAR BEŞEN BURCU, EREN KARAHAN LEYLA, PARLAKYİĞİT PINAR, KIRILMIŞ CUMHUR, Erdoğan SakineKinoa ve Kinoanın Süt Ürünlerinde Kullanımı8.2019HakemliDerleme MakaleUluslararasıTürkçeHarran Üniversitesi Mühendislik Dergisi2528-8733EREN KARAHAN LEYLA,KARAHAN ALİ MÜCAHİT,KÖTEN MEHMET,DÖLEK EKİNCİ PELİNhttp://dergipark.gov.tr/humderBatman da tüketime sunulan yoğurtların bazı kimyasal ve tekstürel özellikleri6.2016HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizcebatman üniversitesi yaşam bilimleri dergisi2147-4877EREN KARAHAN LEYLAhttp://www.yasambilimleridergisi.com/makale/pdf/1466765193.pdfACCELERATED KASHAR CHEESE RIPENING WITH ENCAPSULATED LIPASE AND PROTEASE ENZYMES10.2012HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİngilizceITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCEAKIN MUTLU BUKET,AKIN MUSA SERDAR,ATASOY AHMET FERİT,KIRMACI HÜSEYİN AVNİ,EREN KARAHAN LEYLAEmülsiyon Tekniğiyle Tereyağı İçerisinde Kapsüllenen Lactobacillus acidophilus Bifidobacterium bifidum un Stirred Tip Meyveli Yoğurtlarda ve In Vitro Koşullarda Canlı Kalma Sürelerinin Araştırılması2.2009HakemsizÖzgün MakaleUlusalTÜRKİYETürkçeTÜBİTAK PROJESİMB AKIN, MS AKIN, H VARDİN, L ERENTransglutaminaz Enzimi ve Süt Ürünlerinde Kullanımı12.2015HakemliÖzgün MakaleUluslararasıTÜRKİYETürkçeBatman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi214-4877EREN KARAHAN LEYLAhttp://www.yasambilimleridergisi.com/arsiv.php#dergiAccelerated Kashar Cheese Ripening with Encapsulated Lipase and Protease Enzymes11.2012HakemliÖzgün MakaleUluslararasıİTALYAİngilizceItalian Journal of Food Science1120-1770MB GÜLER AKIN, MS AKIN, AF ATASOY, H Avni KIRMACI, L EREN KARAHAN
Atıflar
- ACCELERATED KASHAR CHEESE RIPENING WITH ENCAPSULATED LIPASE AND PROTEASE ENZYMESMAKALE2016-04-18 12:04:54ACCELERATED KASHAR CHEESE RIPENING WITH ENCAPSULATED LIPASE AND PROTEASE ENZYMESUluslararasıİngilizceITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCEAKIN MUTLU BUKET,AKIN MUSA SERDAR,ATASOY AHMET FERİT,KIRMACI HÜSEYİN AVNİ,EREN KARAHAN LEYLA
Oluşturulma12 Şubat 2018 10:59Görüntülenme642