İşlem Yapılıyor.
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Akademik Bilgi Yönetim Sistemi
Leyla EREN KARAHAN
Doktor Öğretim Üyesi

Bildiriler

  • Determination of The Phytochemical Properti es of Mulberry (Morus Spp.) Seed Oil and Its Usage Potential In The Food Industry And Human Health
    18.09.2024 - 18.09.2024
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    İngilizce
    VI. INTERNATIONAL AGRICULTURAL, BIOLOGICAL & LIFE SCIENCE CONFERENCE (AGBIOL 2024)
    OĞUZ HALİL İBRAHİM,EREN KARAHAN LEYLA
  • Phytochemical properties and applications of fi g seeds in the food industry: Nutritional value, Health benefits, and commercial potential
    18.09.2024 - 18.09.2024
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    İngilizce
    VI. INTERNATIONAL AGRICULTURAL, BIOLOGICAL & LIFE SCIENCE CONFERENCE (AGBIOL 2024)
    EREN KARAHAN LEYLA,OĞUZ HALİL İBRAHİM
  • Composite Edible Films And Their Features
    02.05.2018 - 02.05.2018
    Özet bildiri
    Uluslararası
    İngilizce
    IV International Conference on Engineering and Natural Sciences (ICENS)
    ÇELİKEL ASLI,AKIN MUTLU BUKET,AKIN MUSA SERDAR,GÖNCÜ BÜŞRA,EREN KARAHAN LEYLA
  • Determination of Viable Bacterial Counts and Acetaldehyde Contents in Bioyogurt Produced By Using Lactobacillus Acidophilus and Lactobacillus Casei at Different Inoculum Rates
    02.05.2018 - 02.05.2018
    Özet bildiri
    Uluslararası
    İngilizce
    IV International Conference on Engineering and Natural Sciences (ICENS)
    AKIN MUSA SERDAR,GÖNCÜ BÜŞRA,ÇELİKEL ASLI,EREN KARAHAN LEYLA,AKIN MUTLU BUKET
  • Peyniraltı Suyunun Ekmekte Kullanımı
    15.11.2012 - 15.11.2012
    Özet bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu
    KARAHAN ALİ MÜCAHİT,KÖTEN MEHMET,EREN KARAHAN LEYLA
  • SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNE FONKSİYONEL ÖZELLİKKAZANDIRMA YÖNTEMLERİ
    24.01.2020 - 24.01.2020
    Özet bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    6th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING NATURAL SCIENCES
    EREN KARAHAN LEYLA,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Kinoa Sütü Üretim Teknolojisi ve Kullanım Alanı
    06.09.2019 - 06.09.2019
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    I. ULUSLARARASI MULTİDİSİPLİNER ÇALIŞMALAR ve ARAŞTIRMALAR KONGRESİ
    DÖLEK EKİNCİ PELİN,EREN KARAHAN LEYLA,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Adıyaman Pekmezinin Bazı Özellikleri
    29.11.2019 - 29.11.2019
    Özet bildiri
    Uluslararası
    İngilizce
    1. ULUSLARARASI GAP GIDA, TARIM VE VETERİNER BİLİMLERİ KONGRESİ
    EREN KARAHAN LEYLA,dursun betül anber,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • KİNOA UNU İLAVESİNİN KEFİRİN BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
    29.11.2019 - 29.11.2019
    Özet bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    1. ULUSLARARASI GAP GIDA, TARIM VE VETERİNERBİLİMLERİ KONGRESİ
    EREN KARAHAN LEYLA,demiralp ilker,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • İnvestigation of chemical textural and microbiological quality of yoghurts marketed in batman province
    01.10.2015 - 01.10.2015
    Özet bildiri
    Uluslararası
    İngilizce
    The 3rd İnternational Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus
    EREN KARAHAN LEYLA,AKIN MUSA SERDAR,AKIN MUTLU BUKET,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Tarhananın Besinsel Önemi ve FonksiyonelBileşenlerce Zenginleştirilmesi
    08.11.2018 - 08.11.2018
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    6. Uluslararası GAP Mühendislik Kongresi
    KÖTEN MEHMET,KARAHAN ALİ MÜCAHİT,EREN KARAHAN LEYLA,YAZMAN MEHMET METİN
  • Kinoanın Süt Ürünlerinde Kullanımı
    08.11.2018 - 08.11.2018
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    6. Uluslararası GAP Mühendislik Kongresi
    EREN KARAHAN LEYLA,KARAHAN ALİ MÜCAHİT,KÖTEN MEHMET,Dölek Ekinci Pelin
  • Ruşeym ile Zenginleştirmenin Eriştenin Bazı BesinselÖzelliklerine Etkisi
    08.11.2018 - 08.11.2018
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    6. Uluslararası GAP Mühendislik Kongresi
    KÖTEN MEHMET,YAZMAN MEHMET METİN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT,EREN KARAHAN LEYLA
  • KİNOANIN YARIM YAĞLI YOĞURTTA KULLANIM OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI
    20.04.2019 - 20.04.2019
    Özet bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    4th International AnatolianAgriculture, Food, Environment andBiology Congress
    EREN KARAHAN LEYLA,DÖLEK EKİNCİ PELİN
  • Investigation of Chemical, Textural and Microbiological Quality of Yoghurts Marketed in Batman Province
    01.09.2015 - 01.09.2015
    Özet bildiri
    Uluslararası
    İngilizce
    The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
    EREN KARAHAN LEYLA,AKIN MUSA SERDAR,AKIN MUTLU BUKET,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Ruşeym ile Zenginleştirmenin Eriştenin Bazı BesinselÖzelliklerine Etkisi
    08.11.2018 - 08.11.2018
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    6th International GAP Engineering Conference – GAP2018
    KÖTEN MEHMET,YAZMAN MEHMET METİN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT,EREN KARAHAN LEYLA
  • Kinoanın Süt Ürünlerinde Kullanımı
    08.11.2018 - 08.11.2018
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    6th International GAP Engineering Conference – GAP2018
    EREN KARAHAN LEYLA,KARAHAN ALİ MÜCAHİT,KÖTEN MEHMET,DÖLEK EKİNCİ PELİN
  • Tarhananın Besinsel Önemi ve Fonksiyonel Bileşenlerce Zenginleştirilmesi
    08.11.2018 - 08.11.2018
    Tam metin bildiri
    Uluslararası
    Türkçe
    6th International GAP Engineering Conference – GAP2018
    KÖTEN MEHMET,KARAHAN ALİ MÜCAHİT,EREN KARAHAN LEYLA,YAZMAN MEHMET METİN
  • Mardin de Geleneksel Bir Tatlı HAVDEL
    17.04.2014 - 17.04.2014
    Tam metin bildiri
    Ulusal
    Türkçe
    4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
    EREN KARAHAN LEYLA,ÇELİK KADİR SERDAR,AKIN MUSA SERDAR,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Peyniraltı Suyunun Ekmekte Kullanımı
    15.11.2012 - 15.11.2012
    Tam metin bildiri
    Ulusal
    Türkçe
    Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu
    KARAHAN ALİ MÜCAHİT,KÖTEN MEHMET,EREN KARAHAN LEYLA
  • Estel Pastası
    10.05.2012 - 10.05.2012
    Tam metin bildiri
    Ulusal
    Türkçe
    3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
    EREN KARAHAN LEYLA,KARAHAN ALİ MÜCAHİT,AKIN MUSA SERDAR,AKIN MUTLU BUKET
  • Antioxidant Activity of Adiantum capillus-veneris L.
    03.07.2018 - 03.07.2018
    Özet bildiri
    Uluslararası
    İngilizce
    The 4rd International Symposium on EuroAsian Biodiversity
    HAŞİMİ NESRİN,EREN KARAHAN LEYLA,DOĞAN MERVE
  • Contamination Sources of Beyşehir Tarhana
    19.04.2018 - 19.04.2018
    Özet bildiri
    Uluslararası
    İngilizce
    The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
    EREN KARAHAN LEYLA,AKIN MUTLU BUKET,AKIN MUSA SERDAR,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • The Effects of Microencapsulated Protease and Lipase into Sodium Alginate on the Physicochemical Properties of Kashar Cheese
    19.04.2018 - 19.04.2018
    Özet bildiri
    Uluslararası
    İngilizce
    The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
    AKIN MUSA SERDAR,EREN KARAHAN LEYLA,GÖNCÜ BÜŞRA,AKIN MUTLU BUKET
  • The Effects of Microencapsulated Protease and Lipase into Sodium Alginate on the TexturalProperties of Kashar Cheese
    19.04.2018 - 19.04.2018
    Özet bildiri
    Uluslararası
    İngilizce
    The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
    AKIN MUTLU BUKET,GÖNCÜ BÜŞRA,EREN KARAHAN LEYLA,AKIN MUSA SERDAR
  • The Effects of Microencapsulated Protease and Lipase into Sodium Alginate on the Physicochemicaland the Organoleptical Properties of Kashar Cheese
    19.04.2018 - 19.04.2018
    Özet bildiri
    Uluslararası
    İngilizce
    The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
    AKIN MUSA SERDAR,EREN KARAHAN LEYLA,GÖNCÜ BÜŞRA,AKIN MUTLU BUKET
  • THE EFFECTS OF ENCAPSULATED PROTEASE AND LIPASE INTOGELLAN ON THE PHYSICO-CHEMICAL PROPERTIES OF KASHAR CHEESE
    02.05.2018 - 02.05.2018
    Özet bildiri
    Uluslararası
    İngilizce
    IV INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES (ICENS)
    AKIN MUSA SERDAR,EREN KARAHAN LEYLA,GÖNCÜ BÜŞRA,AKIN MUTLU BUKET
  • TRANSGLUTAMINASE TREATMENTS IN CHEESE
    02.05.2018 - 02.05.2018
    Özet bildiri
    Uluslararası
    İngilizce
    IV INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES (ICENS)
    EREN KARAHAN LEYLA,AKIN MUSA SERDAR,AKIN MUTLU BUKET
  • Phospholipase Applications in Cheese Production
    15.05.2017 - 15.05.2017
    Özet bildiri
    Uluslararası
    İngilizce
    International conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia/Turkey)
    EREN KARAHAN LEYLA,AKIN MUSA SERDAR
  • Contamination Sources of Traditional Küncümot Manufacturing Method
    01.10.2015 - 01.10.2015
    Özet bildiri
    Uluslararası
    İngilizce
    The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus"
    EREN KARAHAN LEYLA,AKIN MUTLU BUKET
  • Contamination Sources of Traditional Küncümot Manufacturing Method
    01.10.2015 - 01.10.2015
    Poster
    Uluslararası
    İngilizce
    The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus " Sarajevo – BOSNIA and HERZEGOVINA
    GÜLTEN ŞENOCAK SORAN,AKIN MUTLU BUKET,EREN KARAHAN LEYLA
  • Investigation of Chemical Textural and Microbiological Quality of Yoghurts Marketed in Batman Province
    01.10.2015 - 01.10.2015
    Poster
    Uluslararası
    İngilizce
    The 3rd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus " Sarajevo – BOSNIA and HERZEGOVINA
    EREN KARAHAN LEYLA,AKIN MUSA SERDAR,AKIN MUTLU BUKET,GÜLTEN ŞENOCAK SORAN,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Investigation of Chemical Textural and Microbiological Quality of Yoghurts Marketed in Batman Province
    01.10.2015 - 01.10.2015
    Poster
    Uluslararası
    İngilizce
    The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
    EREN KARAHAN LEYLA,AKIN MUSA SERDAR,AKIN MUTLU BUKET,GÜLTEN ŞENOCAK,KARAHAN ALİ MÜCAHİT
  • Batman da satısa sunulan salamura peynirlerin bazı kimyasal ve teksturel özelliklerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma
    15.11.2012 - 15.11.2012
    Özet bildiri
    Ulusal
    Türkçe
    Sut Endustrisinde Yenilikci Yaklasımlar Sempozyumu,
    EREN KARAHAN LEYLA,ARSLAN SEHER
  • Mardin de Geleneksel Bir Tatlı Havdel
    17.04.2014 - 17.04.2014
    Poster
    Ulusal
    Türkçe
    ​4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
    EREN KARAHAN Leyla, ÇELİK Kadir Serdar, AKIN M. Serdar, KARAHAN Ali Mücahit
  • Batman da Satışa Sunulan Salamura Peynirlerin Bazı Kimyasal ve Tekstürel Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine bir Araştırma
    15.11.2012 - 15.11.2012
    Poster
    Ulusal
    Türkçe
    Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu
    Leyla EREN KARAHAN, Seher ARSLAN
  • Şanlıurfa da Yöresel Olarak Yapılan Turşuların Çabuk Yöntemle Karşılaştırılması
    15.04.2010 - 15.04.2010
    Poster
    Uluslararası
    Türkçe
    "Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 15-17 Nisan 2010", Tekirdağ.
    Leyla EREN, İbrahim HAYOĞLU, Fidan DİNÇ
  • Peynir Altı Suyunun Ekmekte Kullanımı
    15.11.2012 - 15.11.2012
    Poster
    Ulusal
    Türkçe
    Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu
    Ali Mücahit KARAHAN, Mehmet KÖTEN, LeylaEREN KARAHAN
  • Estel Pastası
    10.05.2012 - 10.05.2012
    Poster
    Ulusal
    Türkçe
    3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
    Leyla EREN KARAHAN, Ali Mücahit KARAHAN, Musa Serdar AKIN, Mutlu Buket GÜLER AKIN

Hakemlikler

  • Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    2017
    Dergi
    Ulusal
    TÜRKİYE
    Türkçe
    harran üniversitesi mühendislik dergisi
    1
  • Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
    2017
    Dergi
    Uluslararası
    TÜRKİYE
    Türkçe
    Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi
    2

Kitaplar

  • Some Innovative And Sustainable Approaches In Food Production Chain
    2024
    Bilimsel Kitap
    Uluslararası
    TÜRKİYE
    İngilizce
    EFE ACADEMY
    EREN KARAHAN LEYLA
  • Some Innovative And Sustainable Approaches In Food Production Chain
    2024
    Bilimsel Kitap
    Uluslararası
    TÜRKİYE
    İngilizce
    EFE ACADEMY
    EREN KARAHAN LEYLA,ÇELİKEL GÜNGÖR ASLI
  • TÜRKİYE'NİN GELENEKSEL PEYNİRLERİ ve PEYNİR TURİZMİ POTANSİYELİ
    2023
    Bilimsel Kitap
    Uluslararası
    TÜRKİYE
    Türkçe
    NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK
    EREN KARAHAN LEYLA, ARSLAN SEHER
  • SOME NOVEL APPLICATIONS IN THE FOOD INDUSTRY
    2023
    Bilimsel Kitap
    Uluslararası
    TÜRKİYE
    İngilizce
    Serüven
    EREN KARAHAN LEYLA, KÖTEN MEHMET
  • Gıda Mühendisliği Alanında Yeni Yaklaşımlar
    2022
    Bilimsel Kitap
    Uluslararası
    TÜRKİYE
    Türkçe
    İKSAD Publishing House
    EREN KARAHAN LEYLA, KARAHAN ALİ MÜCAHİT, KÖTEN MEHMET
  • Gıda Mühendisliği Alanında Yeni Yaklaşımlar
    2022
    Bilimsel Kitap
    Uluslararası
    TÜRKİYE
    Türkçe
    İKSAD Publishing House
    KÖTEN MEHMET, KARAHAN ALİ MÜCAHİT, EREN KARAHAN LEYLA

Makaleler

  • Investigation of Antimicrobial Activities of Extracts of Some Plant Sources Prepared in Different Solvents
    6.2022
    Hakemli
    Özgün Makale
    Ulusal
    Türkçe
    Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi
    2757-9255
    SANCAR BEŞEN BURCU, EREN KARAHAN LEYLA, PARLAKYİĞİT PINAR, KIRILMIŞ CUMHUR, Erdoğan Sakine
  • Production of hydrophilic silicone softener with antibacterial properties and evaluation of its performance on fabrics
    4.2024
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    The Journal of the Textile Institute
    0040-5000
    SANCAR BEŞEN BURCU, PARLAKYİĞİT PINAR, EREN KARAHAN LEYLA, KIRILMIŞ CUMHUR, ERDOĞAN Sakine
  • Tarhananın Besinsel Önemi ve Fonksiyonel Bileşenlerce Zenginleştirilmesi
    12.2019
    Hakemli
    Derleme Makale
    Ulusal
    Türkçe
    Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
    2528-8733
    KÖTEN MEHMET, KARAHAN ALİ MÜCAHİT, EREN KARAHAN LEYLA, YAZMAN MEHMET METİN
  • DETERMINATION OF QUALITY PROPERTIES OF TRADITIONAL ADIYAMAN CHEESE PRODUCED FROM SHEEP MILK
    1.2022
    Hakemli
    Özgün Makale
    Ulusal
    İngilizce
    Adıyaman üniversitesi mühendislik bilimleri dergisi
    2149-0309
    EREN KARAHAN LEYLA, ÇELİKEL GÜNGÖR ASLI, AKIN MUSA SERDAR, AKIN MUTLU BUKET, CEYLAN HURİYE GÖZDE
  • Investigation of Antimicrobial Activities of Extracts of Some Plant Sources Prepared in Different Solvents
    6.2022
    Hakemli
    Özgün Makale
    Ulusal
    Türkçe
    Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi
    2757-9255
    SANCAR BEŞEN BURCU, EREN KARAHAN LEYLA, PARLAKYİĞİT PINAR, KIRILMIŞ CUMHUR, ERDOĞAN SAKİNE
  • DETERMINATION OF QUALITY PROPERTIES OF TRADITIONAL ADIYAMAN CHEESE PRODUCED FROM SHEEP MILK
    4.2022
    Hakemli
    Özgün Makale
    Ulusal
    Türkçe
    Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
    2149-0309
    EREN KARAHAN LEYLA, ÇELİKEL GÜNGÖR ASLI, AKIN MUSA SERDAR, AKIN MUTLU BUKET, CEYLAN HURİYE GÖZDE
  • Phospholipase Applications in Cheese Production
    6.2017
    Hakemli
    Derleme Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    Journal of Food Science and Engineering
    2159-5828
    EREN KARAHAN LEYLA,AKIN MUSA SERDAR
  • Bazı Bitki Kaynaklarının Farklı Çözgenlerde Hazırlanan Ekstrelerinin Antimikrobiyal Aktivitesinin Araştırılması
    6.2022
    Hakemli
    Özgün Makale
    Ulusal
    Türkçe
    Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi
    2757-9255
    SANCAR BEŞEN BURCU, EREN KARAHAN LEYLA, PARLAKYİĞİT PINAR, KIRILMIŞ CUMHUR, Erdoğan Sakine
  • Kinoa ve Kinoanın Süt Ürünlerinde Kullanımı
    8.2019
    Hakemli
    Derleme Makale
    Uluslararası
    Türkçe
    Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
    2528-8733
    EREN KARAHAN LEYLA,KARAHAN ALİ MÜCAHİT,KÖTEN MEHMET,DÖLEK EKİNCİ PELİN
  • Batman da tüketime sunulan yoğurtların bazı kimyasal ve tekstürel özellikleri
    6.2016
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    batman üniversitesi yaşam bilimleri dergisi
    2147-4877
    EREN KARAHAN LEYLA
  • ACCELERATED KASHAR CHEESE RIPENING WITH ENCAPSULATED LIPASE AND PROTEASE ENZYMES
    10.2012
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İngilizce
    ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE
    AKIN MUTLU BUKET,AKIN MUSA SERDAR,ATASOY AHMET FERİT,KIRMACI HÜSEYİN AVNİ,EREN KARAHAN LEYLA
  • Emülsiyon Tekniğiyle Tereyağı İçerisinde Kapsüllenen Lactobacillus acidophilus Bifidobacterium bifidum un Stirred Tip Meyveli Yoğurtlarda ve In Vitro Koşullarda Canlı Kalma Sürelerinin Araştırılması
    2.2009
    Hakemsiz
    Özgün Makale
    Ulusal
    TÜRKİYE
    Türkçe
    TÜBİTAK PROJESİ
    MB AKIN, MS AKIN, H VARDİN, L EREN
  • Transglutaminaz Enzimi ve Süt Ürünlerinde Kullanımı
    12.2015
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    TÜRKİYE
    Türkçe
    Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi
    214-4877
    EREN KARAHAN LEYLA
  • Accelerated Kashar Cheese Ripening with Encapsulated Lipase and Protease Enzymes
    11.2012
    Hakemli
    Özgün Makale
    Uluslararası
    İTALYA
    İngilizce
    Italian Journal of Food Science
    1120-1770
    MB GÜLER AKIN, MS AKIN, AF ATASOY, H Avni KIRMACI, L EREN KARAHAN

Atıflar

  • ACCELERATED KASHAR CHEESE RIPENING WITH ENCAPSULATED LIPASE AND PROTEASE ENZYMES
    MAKALE
    2016-04-18 12:04:54

    ACCELERATED KASHAR CHEESE RIPENING WITH ENCAPSULATED LIPASE AND PROTEASE ENZYMES
    Uluslararası
    İngilizce
    ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE
    AKIN MUTLU BUKET,AKIN MUSA SERDAR,ATASOY AHMET FERİT,KIRMACI HÜSEYİN AVNİ,EREN KARAHAN LEYLA

Oluşturulma12 Şubat 2018 10:59
Görüntülenme642