- Perakende Balık Satış Yerlerindeki Hijyenik Durum ile Çalışanların Sosyo-Ekonomik Analizi ve Gıda Güvenliği Konusundaki Tutum-Davranışlarının İncelenmesi: Adıyaman İli Örneği14.06.2021 - 16.05.2022YürütücüŞabut Balığının Barbus grypus Heckel 1843 Kimyasal ve Yağ Asitleri Kompozisyonu ile Et Veriminin Mevsimsel Değişimi15.06.2008 -YürütücüDumanlanmış Dikenli Yılanbalığında Mastacembelus mastacembelus Bank Solender 1794 Yağ Asitleri ve Aminoasit Kompozisyonlarının Belirlenmesi01.03.2009 -AraştırmacıAtatürk Baraj Gölü nden Adıyaman ili Avlanan Yayın ın Silurus triostegus Heckel 1843 Biyokimyasal Kompozisyonu ve Ağır Metal İçeriklerinin Mevsimsel Değişimi01.09.2010 - 01.03.2011AraştırmacıKefal Mugil cephalus L 1758 Yumurtasından Elde Edilen Mumlu Havyarın Besin Kalitesi ile Ağır Metal Düzeyinin Belirlenmesi01.03.2010 - 01.03.2011YürütücüOluşturulma27 Aralık 2012 12:19Görüntülenme333