- Adıyaman Yöresinde Üretilen Yayık Tereyağlarının Biyokimyasal Ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi15.05.2017 - 26.04.2018AraştırmacıAdıyaman İl'inden Temin Edilen Adıyaman Peynirinin Mikrobiyolojik Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi02.01.2019 - 02.01.2020AraştırmacıADIYAMAN İLİNDE ÜRETİLEN BALLARIN FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ VE TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUNLUĞUNUN ARAŞTIRILMASI15.05.2017 - 26.04.2018AraştırmacıBifidobacterium bifidum BB-12 ve Lactobacillus rhamnosus GG İçeren Yenilebilir Filmlerin Geliştirilmesi ve Kaplama Materyali olarak Dilimlenmiş Eritme Peynirinde Kullanım Olanaklarının Araştırılması24.01.2019 - 15.12.2021AraştırmacıProbiyotik Kültür İçeren Yenilebilir Kaplama Formülasyonlarının Geliştirilmesi ve Kaşar Peynirinde Kaplama Materyali Olarak Kullanımının Araştırılması05.06.2020 - 15.12.2021AraştırmacıPsyllium (Plantago ovata) Müsilajı Esaslı Chondrus crispus Ekstraktı ve Postbiyotik İçeren Biyobazlı Filmlerin Geliştirilmesi ve Tavukgöğsü Filetolarının Kaplanmasında Kullanımı13.01.2025 -Bursiyerİnek ve keçi sütünden üretilen yayık tereyağlarının bazı fizikokimyasal özellikleri, yağ asitleri ve aroma bileşenlerinin belirlenmesi07.05.2018 - 13.07.2020AraştırmacıGeleneksel ve Vakum Fırınlama Sırasında Bisküvinin Yüzey Sıcaklık Değişiminin Izlenmesi ve Akrilamid Oluşumu ile İlişkilendirilmesi15.10.2015 - 26.12.2016BursiyerADIYAMAN ÜNİVERSİTESİSucuk kılıfına potasyum sorbat uygulamasının sucuğun mikrobiyolojik özellikleri ve biyojenamin oluşumu üzerindeki etkileri01.04.2015 - 31.12.2019AraştırmacıZeytin yaprağı ekstraktının olgunlaşma ve depolama aşamalarında sucuğun fiziksel kimyasal duyusal ve mikrobiyolojik özellikleri üzerindeki etkileri01.12.2014 - 08.02.2018AraştırmacıOluşturulma16 Şubat 2018 19:14Görüntülenme500