İşlem Yapılıyor.
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Akademik Bilgi Yönetim Sistemi
Huriye Gözde CEYLAN
Doktor Öğretim Üyesi
  • Adıyaman Yöresinde Üretilen Yayık Tereyağlarının Biyokimyasal Ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
    15.05.2017 - 26.04.2018
    Araştırmacı
  • Adıyaman İl'inden Temin Edilen Adıyaman Peynirinin Mikrobiyolojik Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
    02.01.2019 - 02.01.2020
    Araştırmacı
  • ADIYAMAN İLİNDE ÜRETİLEN BALLARIN FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ VE TÜRK GIDA KODEKSİNE UYGUNLUĞUNUN ARAŞTIRILMASI
    15.05.2017 - 26.04.2018
    Araştırmacı
  • Bifidobacterium bifidum BB-12 ve Lactobacillus rhamnosus GG İçeren Yenilebilir Filmlerin Geliştirilmesi ve Kaplama Materyali olarak Dilimlenmiş Eritme Peynirinde Kullanım Olanaklarının Araştırılması
    24.01.2019 - 15.12.2021
    Araştırmacı
  • Probiyotik Kültür İçeren Yenilebilir Kaplama Formülasyonlarının Geliştirilmesi ve Kaşar Peynirinde Kaplama Materyali Olarak Kullanımının Araştırılması
    05.06.2020 - 15.12.2021
    Araştırmacı
  • Psyllium (Plantago ovata) Müsilajı Esaslı Chondrus crispus Ekstraktı ve Postbiyotik İçeren Biyobazlı Filmlerin Geliştirilmesi ve Tavukgöğsü Filetolarının Kaplanmasında Kullanımı
    13.01.2025 -
    Bursiyer
  • İnek ve keçi sütünden üretilen yayık tereyağlarının bazı fizikokimyasal özellikleri, yağ asitleri ve aroma bileşenlerinin belirlenmesi
    07.05.2018 - 13.07.2020
    Araştırmacı
  • Geleneksel ve Vakum Fırınlama Sırasında Bisküvinin Yüzey Sıcaklık Değişiminin Izlenmesi ve Akrilamid Oluşumu ile İlişkilendirilmesi
    15.10.2015 - 26.12.2016
    Bursiyer
    ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
  • Sucuk kılıfına potasyum sorbat uygulamasının sucuğun mikrobiyolojik özellikleri ve biyojenamin oluşumu üzerindeki etkileri
    01.04.2015 - 31.12.2019
    Araştırmacı
  • Zeytin yaprağı ekstraktının olgunlaşma ve depolama aşamalarında sucuğun fiziksel kimyasal duyusal ve mikrobiyolojik özellikleri üzerindeki etkileri
    01.12.2014 - 08.02.2018
    Araştırmacı
Oluşturulma16 Şubat 2018 19:14
Görüntülenme500